Recal Healing

https://meldaozates.com/wp-content/uploads/2021/03/recal.png
Recall Healing, modern tıp ile işbirliği içinde, hastalıkların ardındaki duygusal çatışmaları keşfedip, açığa çıkartarak, kişiyi iyileştiren, tamamlayıcı bir sistem. Teşhis koymayız ama bugüne kadar doktorların iyileştiremediği yüzlerce kanser hastasını iyileştirdik. Hastalanıp doktora gittiğimizde, semptomları yok etmeye odaklanırlar. Bize kim olduğumuzu sormaya vakitleri olmaz. Oysa bizi hasta eden bilinçaltındaki çatışmalarımızdır. Hastalığın ardındaki gerçek nedeni bilmezseniz, semptomlar tekrarlanır. Recall Healing’de danışana 7 soru sorarız: Hastalık ne zamandan beri var, neredeydin, ne oldu, yanında kim vardı, kim yoktu, nasıl oldu? Öncesinde, sonrasında ve o sırada ne oldu? Sırf bunları sorarken bile bazı insanların iyileştiğini biliyoruz. Carl Jung der ki, “Bilincinize çıkamayan şey, kaderiniz haline gelir.”
Hastalıkların Ruhsal & Zihinsel Sebepleri
Hastalığın Kaynağına ve İyileşmeye Giden Yol
Kansere ve Tüm Fiziksel Hastalıklara Bambaşka Bir Pencereden Bakış
Nasıl hastalanıyoruz? Bir hastalığın kaynağına, oluşum sebebine nasıl ulaşırım? Nasıl çözümlerim? Hastalıktan nasıl özgürleşebiliriz Yaşamımda kısır döngü tekrar eden hastalıklı bir döngüyü nasıl kırarım?
Bilinçaltımız bizleri nasıl etkiliyor? Hastalıkların oluşmasına sebep olan çatışmalarla sebep sonuç ilişkisini nasıl kurarız?

Bilgi Almak İstiyorum >>>

Web Design by Volkan TURHAN info@volkanturhan.kim 2021

Telefonla Ara