Uncategorized7 -13 KASIM DİLEK VE DUA VAKİTLERİ

Kasım 6, 2022by admin0

8.Kasım  BOĞA BURCUNDA AY TUTULMASI, değişim ve risk almaktan korkmayın. Hayatınızda neyi tutmanız gerektiği konusunda gerçekci olun. Healy sahibi olanlar DENGE programını çalıştırabilirler. Değişim kaçınılmaz olduysa korkmayın, eskiyi bırakın, yeniye kucak açın. Tutulma bize hayatımızda neleri, kimleri tutmamız ya da çıkartmamız gerektiği hakkında bize düşünme ve eleme şansı verecektir. İlişkilerimizle ilgili yol ayrımları yaşayacağımız belki de sadece alışkanlıklarımız nedeniyle duygusal bağımızın bulunduğu kişileri ya da konuları hayatımızdan çıkaracak olabiliriz  Saat:19:42 Merkür Güneş Kavuşum. Merkür’ün Güneş’in tam kalbinde olması, evrenle olan iletişim bağımızın eksiksiz bir şekilde gerçekleşeceğine işaret eder. Bu zaman aralığında evren, isteklerimizi en net duyacağı saatlerdir. Bu yüzden ne düşündüğünüze çok dikkat edin! Gerçekleşme ihtimali çok yüksek. 777 (Mucizeler Benimle) Gün içinde bol bol tekrar edin.

9.Kasım Saat:02:53 Ay Neptün Sekstil Açı, Saat:14:59 Ay Jüpiter Sekstil Açı,

10.Kasım Saat:15:21 Venüs Neptün Trine Açı Saat:17:16 Ay Şiron sekstil Açı, Tüm canlılara merhametli olun, sokak hayvanlarını besliyin.

12.Kasım Saat:21:35 Merkür Neptün Trine Açı, algılarınız açık, sezgileriniz yüksek 17981 (Sonuç alma sayısı) tüm gün niyetinizin arkasından tekrar edebilirsiniz.

13.Kasım Saat: 22:21 Ay Güneş Trine Açı,

M.Melda Özateş

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Web Design by Volkan TURHAN info@volkanturhan.kim 2021

Telefonla Ara