Uncategorized9-15 MAYIS DİLEK VE DUA VAKİTLERİ

Mayıs 8, 2022by admin0

9-15 MAYIS DİLEK VE DUA VAKİTLERİ

11.Mayıs Jüpiter Koç burcuna geçiş yapıyor, Güneş ve Yükselen Koçlar için şanslı bir dönem eğer değerlendirebilirlerse. Genel olarak cesur girişimlerde bulunanlar için fırsat var. Dünya genelinde, denge, hak, hukuk  konuları gündemde olabilir. Saat:17:01 Ay Güneş Trine Açı, Amzonit ve Ametist taşlarını gün içerisinde üzerinizde taşıyabilirsiniz. Healy sahipleri, iç huzur ve denge programlarını çalıştırabilirler.

12.Mayıs Saat:17:54 Ay Merkür Trine Açı, Gençlerle iletişim kolaylaşabilir. Anlayış bekleyen bireylere duymak istedikleri sözleri söyleyebilirsiniz.  Zihinsesinizi dinlemek ve içsel bir muhasebe yapmak sizi rahatlatabilir.

15.Mayıs Saat:15:12 Venüs Şiron Kavuşum, Saat:22:14 Güneş Neptün Sekstil Açı, şironun karma ile ilgili olduğunu hatırlayalım, kavuşum koç burcunda gerçekleşmekte, koç  burcunun bıçak , silah, kavga, ateşi simgelediğini hatırlarsak, ilişkilerimizle ilgili farklı deneyimlerle yüzleşebiliriz. ilişkimizi şifalandırmak adına tüm çalışmaları yapabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz ilişki, her gün size yeni bir seçim hakkı sunmalı. Yaptığınız seçimler, yaratım ve katkı dolu olmalı. Birlikte eğlenebilmelisiniz. Farkına varın ve şifalandırmanız gereken yerleri şifalandırın.

M.Melda Özateş (16° 16′)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Web Design by Volkan TURHAN info@volkanturhan.kim 2021

Telefonla Ara