Uncategorized4-10 EKİM DİLEK VE DUA VAKİTLERİ

Ekim 4, 2021by admin0

4.Ekim Saat:03:44 Merkür Jüpiter Trine açı arzu ve isteklerinizi dillendirin, beyaz bir kağıda kurşun kalemle yazın

5.Ekim Saat: 10:08 Ay Venüs Sekstil açı Duygularınızı açıkça dile getirebileceğiniz bir konum Ya Vedud, Ya Cami Esmalarını zikredebilirsiniz.

6.Ekim Saat: 10:52  Ay Güneş Kavuşum Terazi Burcunun 13 derecesinde  Yeni Ay ve bu Yeni Ayda Mars Güneş ve Aya Kavuşum Şeklinde dikkat. Özel bir Yeni Ay Bekliyor bizi, belkide etkisini 2 ay öncesinden hissetmeye başladınız, Terazi burcunda olduğu için gündemimiz ikili ilişkiler, arkadaşlıklar, flörtler ve eşlerimiz olacak. Yeni Ay esnasında Merkür’ün Retro konumda olması bir çok kişi için yanlış anlaşılmalara sebebiyet vereceğinden, yazdığınız maillerde, yaptığınız sözleşmelerde 2 kat daha dikkatli olmanızda fayda var. Tüm başlangıçlarınızı Yeni Ay’dan 24 Saat sonraya ertelemenizi tavsiye ederim.

7.Ekim Saat: 04:38 Ay Merkür Trine açı, Duygularınız karman çorman olmuş olabilir. Telapati yeteneğiniz üst düzeyde, mesajların farkında olun. Saat: 05:18 Ay Jüpiter Trine Kendinizden son derece emin bir sabaha uyanıyor olacaksınız, niyetleriniz başarı ve kariyeriniz üzerine olsun.

9.Ekim Saat: 04:03 Ay Neptün Trine açı, algılarınızın farkında olun, kendinizi bir hayal dünyasında hissedebilirsiniz, kadınlara yardımda bulunun. Saat:13:02 Ay Venüs Kavuşum açısı, yeni bir ilişkiye başlamak için mükemmel zaman, eğer bir ilişkiniz varsa onun şifalanması için güzel bir gün, kendinizi şimartın, alışverişe çıkın, kuaföre gidin.

10.Ekim Saat: 11:53 Ay Şiron Trine açı, tüm kadın atalarınız için dua ve hayır yapmak için uygundur. Saat: 13:18 Ay, Güneş Sekstil açı, yeni bir girişim ve başlangıç için uygundur. İlişkiler adına her türlü ritüel ve çalışma yapabilirsiniz.

M.Melda Özateş (Nur Okyanus 16 °16 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Web Design by Volkan TURHAN info@volkanturhan.kim 2021

Telefonla Ara